UŞAK / MERKEZ - Hasan-Zeki Boz Anadolu Lisesi

2023 2024 yılında atletizm ve disk atmada öğrencilerimiz madalyalar ile döndü

okulumuzda 18 mart canakkale zaferi kutlama programı yapıldı

Mrt

9 B sınıfında 2.dönem yazılı öncesi eba ve ogm materyal üzerine özet sunu ve video güncel konular üzerine konuşuldu.

Mrt

12 mart istiklal marşının kabulü nün 103 . yıldönümü dolayısıyla okulumuzda kutlama gerçekleştirdik

okulumuz 9a sınıfında sınav öncesinde güncel eba ogm materyal tanıtımı yapıldı

Mrt

okulumuzda deprem bilinci ve farkındalığı yaratmak amacıyla deprem tatbikatı uygulaması gerçekleşmiştir

Mrt

sağlık müdürlüğünden uzman iki katılımcının teşrifleriyle okulumuzda öğrencilerimize sağlıklı beslenme ve egzersizin önemi ile ilgili sunum gerçekleşti.

Mrt

Uşak geneli yapılan kompozisyon yarışmasında okulumuz il birincisi olmuştur.öğrencimize ve katılım sağlayan diğer öğrencilerimizi okul idaresi ve rehber öğretmenler olarak tebrik ediyoruz.

Mrt

Uşak geneli okuma projesi çerçevesinde ilk 20 dk hergün ilk derste bizim okulumuz da projeye dahil olarak öğretmenlerimizin desteğiyle öğrencilerimizin yoğun ilgisi büyük

Ock

2023 2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem sonu karne gününde başarılı öğrenciler de ödüllendirildi.

Ock

döenm sonu son hafta sosyal etkinliklerimiz

safahat okumaları başladı

Kas

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında kullanılacak eserler tanıtıldı.proje kapsamında bilen oturur etkinliği yapıldı.sozluk tasarımı yarışması için hazırlıklar başladı öğrenciler görevlendirildi.

Kas

öğretmenler günü kutlamasından