UŞAK / MERKEZ - Hasan-Zeki Boz Anadolu Lisesi

2023 yılı okul aile birliği

100.yıl 29 ekim cumhuriyet bayramı

Haz

il geneli liseler arası yapılan kitap okuma üzerine kompozisyon yazma yarışmasında okulumuz 1.kitapta öğrencimiz simge börekçi ikinci ve 2.kitapta öğrencimiz gizem tilki 1. olmuştur.başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

2022 2023 mezunları için okulumuz hazbal ın düzenlediği program ailelerin katılımıyla kep atma seremonisiyle müdürümüz Seyfettin Türkel in konuşmasıyla konuşmasıyla gerçekleşti.

May

BTR bilişim haftası ile ilgili internetin bilinçli ve güvenli kullanımı ve sosyal medya hakkında sunum gerçekleşti ve pano düzenlendi.

May

okulumuzda 19 mayıs Atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı coşkuyla kutlandı.

May

Bir hayırseverimizin okulumuzda öğle yemeğinde ekmek arası kavurma ve ayran ikramı gerçekleşti.

Tadilat sonrası yeni yüzüyle 2.dönem in başı itibariyle okulumuzdayız.

1.dönem sonu karne günü

okulumuzda ve ilmerkezinde 29 ekim cumhuriyet bayramı coşkuyla kutlandı.

yangın tatbikatı

Ekm

Öğrencilerde farkındalık oluşturmak için yapılan Deprem tatbikatımız başarılı bir şekilde yapıldı.